dilluns, 25 de maig del 2015

Realitat augmentada: Creem contes en 3D


Bon dia a tothom!

Avui us presento ZooBurst, un programari multimèdia online per crear contes en 3D de manera fàcil i divertida pels nens i nenes de totes les edats.


Per utilitzar aquesta eina primer de tot t'has de registrar gratuïtament, i seguidament pots accedir a l'editor que et permet crear contes escollint o creant diversos personatges, imatges, textos, enllaços... A més a més, disposa d'una versió Premium que et permet afegir àudio i dibuixos de pròpia creació.

Aquesta eina pot ser molt útil pel professorat a l'hora de crear nou material i fer la classe d'una manera diferent i motivadora pels infants. A més a més, a l'aula d'infantil si volguéssim que els propis infants experimentessin lliurement, també podrien, l'únic inconvenient és que com he dit anteriorment ens hem de registrar, i per tant el mestre/a hauria de deixar la sessió preparada per l'ús de l'infant.
En infants més grans el mestre/a podria facilitar noms d'usuari i contrasenyes per tal que els nens i nenes no haguessin d'introduir cap dada personal. 

Clicant aquí podeu accedir a un tutorial sobre ZooBurst, per si teniu algun dubte. 

Nota: Encara que la web estigui en anglès, les eines et permeten treballar d'una manera gairebé intuïtiva sense cap complicació. 

Gràcies per llegir-me i fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada