dilluns, 1 de juny del 2015

Creem una pel·lícula d'animació amb Toontastic


Bon dia a tothom!

Avui us vull presentar Toontastic, una aplicació gratuïta per iOS i iPad, creada per l'empresa Launchpad Toys, que permet als infants crear la seva pròpia pel·lícula d'animació d'una manera lúdica i divertida.


Aquesta app et permet crear i dibuixar personatges, escenaris d'acció, afegir vídeo, veus en off, i música i dibuixos de creació pròpia que es poden convertir en escenaris, entre d'altres. Un cop produïda l'animació et permet compartir-la amb altres usuaris al canal Toontube

En referència al target, està destinada a infants de 6 a 8 anys, tot i que considero que l'ús és senzill i intuïtiu, i que per tant a l'etapa d'educació infantil també es podria utilitzar.




La interfície a nivell estètic és molt atractiva, ja que utilitza colors vius i imatges molt vives, i a nivell de navegació mostra una molt bona organització, i la interactivitat és selectiva ja que permet la interacció de l'usuari amb els continguts de l'app. 

En definitiva es tracta d'una app genial per a potenciar la creativitat i la imaginació dels infants d'una manera molt més significativa i motivadora.

Aquí sota us deixo el tràiler per si voleu saber-ne una mica més.




Moltes gràcies i fins aviat!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada