dimecres, 25 de març del 2015

Les aplicacions, una nova eina per ensenyar


Bon dia Blogger’s!!

Avui us vull presentar una aplicació per Windows que he trobat molt interessant per l’etapa d’Educació Infantil, però també per infants més grans.

S’anomena GS Juegos para preescolar, i és una aplicació orientada a fomentar l’aprenentatge, la imaginació i el joc lliure, on podem trobar, puzles, jocs de diferències, jocs de memòria, activitats de comptar, de comparació d’objectes, de figures geomètriques, etc.

A més a més, la interfície és molt atractiva, té colors vius i imatges infantils molt ben aconseguides.

A partir d’aquesta aplicació podem treballar molts continguts d’una manera molt més lúdica i motivadora pels més petits, potenciant el seu interès i les seves ganes d’aprendre.


La interfície és molt atractiva, té colors vius i imatges infantils molt ben aconseguides, i els diversos jocs estan molt ben organitzats a la pàgina principal. La interactivitat és slectiva, ja que l'infant és el receptor dels continguts.

Com a mestres hem de veure en les noves tecnologies una eina que ens pot ajudar a dur a terme la nostra tasca educativa, beneficiant-nos del gran ventall de possibilitats que ens donen per innovar i ensenyar als nens i nenes d’una manera molt més divertida.



Fins aviat!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada