dimecres, 15 d’abril del 2015

Tembo, tres aplicacions per a la inclusió educativa.

Bon dia a tothom!

Avui us vull presentar Tembo, una col·lecció de 3 aplicacions de BubbleBooks, dirigida a nens i nenes de més de 3 anys, l' objectiu de la qual és potenciar l'atenció i la memòria de l'infant, així com ajudar-lo a llegir.



Aquests contes narren la vida d'en Tembo, un petit elefant que viu a la sabana africana, i que explora el seu entorn amb la seva família i amics.



Les tres aplicacions et permeten escollir entre sis tipus de tipografia, espaiat de la lletra, colors del text i el fons, així com diverses opcions de lectura, per facilitar la comprensió lectora de tots els infants, també dels que tenen necessitats específiques. A més a més, estan disponibles en set idiomes: espanyol, català, francès, anglès, italià, portuguès brasiler, i alemany, per tant pot ser una bona eina per iniciar-se en una segona llengua. Cadascun dels contes es pot llegir com si fos un conte, com si fos un vídeo i/o gravant la veu.

La interfície és molt atractiva, amb colors vius i personatges amb formes molt definides, i la interactivitat és selectiva, ja que l'infant és el receptor dels continguts.

A part dels contes, també té jocs per treballar l'adquisició de nous llenguatges, i BubbleBooks ha dissenyat material complementari a la lectura del conte.



Aquesta App està disponible per iPhone, iPod touch i iPad. El primer conte es pot descarregar gratuïtament, però els altres s'ha de pagar 2,69€.

Descarrega l'app

Moltes gràcies, fins aviat!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada